La bani, la cap, la oase (2010)

Share This Content
 La bani, la cap, la oase (2010)

SCURTA DESCRIERE:
Synopsis
Comic, sexy, alert şi surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare.Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire.Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, „Harpon” şi „Baptistu” sunt folosiţi de fiecare din jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să „recupereze” banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura şi lasă să se înţeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil.Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist”, se arata in comunicatul de prezentare al filmului.Din distributie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, regia apartinand lui Cristian Comega. Pelicula „La bani, la cap, la oase” face parte din portofoliul Domino Film, alaturi de productiile „Restul e tacere” , „Filantropica” sau „Asfalt Tango”.

DOWNLOAD
DOWNLOAD La bani, la cap, la oase (2010)
Download La bani, la cap, la oase (2010) [server 1]
Download La bani, la cap, la oase (2010) [server 2]
Download La bani, la cap, la oase (2010) [server 3]
Download La bani, la cap, la oase (2010) [server 4]
Download La bani, la cap, la oase (2010) [server 5]
Vizioneaza acest film online [SERVER 1] , [SERVER 2]

IMDB TRAILER
enjoY

Download La bani, la cap, la oase (2010)

Termeni cautari:
Download La bani, la cap, la oase (2010) | Download Free La bani, la cap, la oase (2010) | Filme Noi La bani, la cap, la oase (2010) | Subtitrare La bani, la cap, la oase (2010) | La bani, la cap, la oase (2010) Torrent | Descarca Gratuit La bani, la cap, la oase (2010) | La bani, la cap, la oase (2010) gratuit | La bani, la cap, la oase (2010) Download Free | Descarca Moca La bani, la cap, la oase (2010) | Watch La bani, la cap, la oase (2010) Garatuit | Download Filme La bani, la cap, la oase (2010)

Poate iti place și:

You can leave a response, or trackback from your own site.
Filme Adulti
Powered by WordPress - Design Copyright © 2008-2017 ONLYTHEONE.RO
ONLYTHEONE.RO FOOTER

ONLYTHEONE.RO Filme noi gratis online download filme 2015 - 2016. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile filme adulti