Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)

Share This Content
Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu - DOCUMENTAR

SCURTA DESCRIERE:
Synopsis
Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.
Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience – NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea „filmului vietii” etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.
Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase. Va invit sa vizionati acest documentar impresionant bazat pe marturia originala din 1990 si pe un interviu recent (anul 2009).


DOWNLOAD
Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server1]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server2]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server3]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server4]
DOWNLOAD/DESCARCA FILMUL [server5]
Vizioneaza acest film online [SERVER 1] , [SERVER 2]

TRAILER

Download Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)

Termeni cautari:
Download Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Download Free Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Filme Noi Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Subtitrare Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) Torrent | Descarca Gratuit Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) gratuit | Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) Download Free | Descarca Moca Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) | Watch Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009) Garatuit | Download Filme Mesaj Din Imparatia Lui Dumnezeu Marturia Unui Ateu (2009)

Poate iti place și:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Filme Adulti
Powered by WordPress - Design Copyright © 2008-2017 ONLYTHEONE.RO
ONLYTHEONE.RO FOOTER

ONLYTHEONE.RO Filme noi gratis online download filme 2015 - 2016. Zi de zi cele mai bune filme toate genurile filme adulti